BUX.TO ----- největší klikačka světa !

24.03.2010 14:39

BUX.TO je Britská firma (adresa: BUX.TO Ltd., Corporation House, 46 Peel St., Hull, HU3 1QR), která denně nabízí registrovaným uživatelům několik reklamních odkazů. Kliknutí na každý odkaz představuje výdělek $ 0,01, čili jeden cent. Po kliknutí na odkaz se otevře nové okno s odkazovaným webem a časovač nastavený na 30 sekund. Na této stránce je třeba těch 30 sekund vydržet, poté se místo časovače zobrazí symbol připsání kreditu na váš účet.

Možná si říkáte, jak to, že někdo platí jen za to, že na jeho stránku pouze vstoupím a nic víc. Tím klikáním se firmy na internetu zviditelňují. Čím víc lidí na jejich stránku klikne, tím lépe se zobrazují ve vyhledavačích. Navíc mívají na svých stránkách reklamu, za kterou dostávají peníze, takže opět: čím víc lidí na jejich web klikne, tím vyšší je pravděpodobnost, že kliknou i na tu reklamu. (Problematika SEO

je však mnohem komplexnější, takže statistiky počtu kliknutí členů vs. vnějších návštěvníků nedají žádný ucelený obraz, jak "zabírá" ten který banner.)

Tak dost teorie a šup nějaký ten příklad výdělku, ostatně internet je takových příkladů plný. Ale nebojte, hned po ideálním stavu vás seznámím se skutečností, chci totiž ozřejmit pravý stav věcí a ne jen lákat další možné klikače. Ostatně pravdu ocení víc lidí, než ideální stav, který ale nikdy nenastane.

Registrace

https://bux.to/?r=Tonymb

následně na odkaz Join now and receive a $ 0,05 Sign-up Bonus, kde se zaregistrujete.


Denně kliknete na 10 nabízených reklam: $ 0,1
20 referalů také denně klikne na 10 reklam: $ 2,0
Váš denní výdělek je: $ 2,1
Váš týdenní výdělek je: $ 14,7
Váš měsíční výdělek je: $ 63,0


Toto lze najít po celém webu, ovšem není to pravda, je to spíše popis ideálního stavu. V první řadě Bux.to dnes nabízí průměrně 12 odkazů přidávaných vždy o půlnoci a v průběhu dne ještě několik postupně přibývá. Dále jsem si za tu dobu, co jsem u Bux.to zaregistrovaný všiml, že referalové nejsou nikdy tak pilní, jako vy. Pravda je, že vám ze začátku (zhruba první měsíc) vydělají asi polovinu nabízených reklam a poté zpravidla jejich úsilí postupně opadává.

A teď další pravda: Nedělám si iluze, že seženu nějaké skutečně klikající referaly přímo. Třeba přes tento článek. BUX.TO nabízí možnost referaly bez referenta si koupit. Pokud to neuděláte, bude váš měsíční zisk

pouze z vašeho vlastního klikání. Kdo by to dlouhodobě vydržel a proč?

Ani já nevydržel a zakoupil si zanedlouho pod sebe 35 referalů. Řekl jsem si v duchu, že přinejhorším to budou vyhozené peníze a navíc to není při dnešním kurzu dolaru zase až tak moc. Ale za týden už jsem věděl, že jsem investoval dobře a denní výdělek znatelně stoupnul. Podívejte se, za kolik si můžete referaly koupit:

15 referalů: $ 16,98
35 referalů: $ 34,95
100 referalů: $ 98,00 (plus připsání $ 5 na váš účet)
500 referalů: $ 459 (s garancí výměny neklikajících referralů, ovšem pouze těch s 0 po měsíci)

Ceny
jsou uvedeny při platbě z AlertPay, avšak při placení přes kartu budou o 17% daně pro cizince vyšší!

. . . navíc po připsání referalů, které trvá 2 až 5 pracovních dnů, získáte bonus v podobě pár připsaných centů až jednotek dolarů na účet.

Tím ale možnosti systému BUX.TO stále
ještě nekončí. Registrací získáváte tzv. Standardní účet. Ten představuje oněch 12 reklam denně (10 garantovaných) 1 cent za kliknutí. Bux.to ovšem nabízí tzv. Premium účet (stojí $ 59 na jeden rok), který nabízí několik významných výhod:

za 1 kliknutí dostanete 1,25 centu (tedy o 1/4 víc)
denně můžete kliknout 32 reklam (kdy 20 je garantovaných)
výplata peněz probíhá přednostně (trvá 30 pracovních dní) oproti Standardnímu účtu (60 pracovních dní)

Poměrně nedávno přibylo další příjemné vylepšení v podobě BUX.TO platební karty, kterou za $ 9,95 mohou objednat uživatelé s Premium účtem, kde po první platbě (do 25 pracovních dnů) mou mít připsané peníze za klikání během 2 až 5 pracovních dnů. Karta - resp. účet je založen u společnosti Pyoneer a poplatky jsou následující:

$3.00 - měsíční poplatek (pokud je na kartě $0 tak se nic neplatí)
$2.00 - transakce

Když jsem už měl Premium účet a prvních 35 refů (slangový výraz pro referraly), zatoužil jsem skutečně začít s přivýdělkem v řádu stovek dolarů měsíčně. Rozhodl jsem se pro nákup 500 referralů a zároveň vyzkoušet výměnu případných "notorických neklikačů" ;)

Jaké jsou nyní mé reálné výdělky?

denně klikám na 32 až 40 (nejvíce jich jednou bylo tuším 55) za 0.0125: $ 0,4 472 (z celkových 540) referalů denně klikne na 5 až 15 reklam: $ 47,2

můj denní výdělek je tedy: $ 47,6
týdenní výdělek je: $ 330,4
měsíční výdělek je: $ 1411,34

Já osobně do Bux.to investoval celkem $ 34,95 + $ 59 + $ 459 = $ 552,95, což znamenalo návrat mého prvotního vkladu během měsíce a půl od začátku klikání.

Co udělám dál?

Klesá výkonnost mých "klikačů" a tak si koupím z vydělaných peněz další balík 500 refů a budu klikat dále! A o tom je celý BUX.TO systém. Nikoliv o pracném přemlouvání přátel a kamarádů, ale o nákupu referalů, částečné reinvestici.

Kolik se dá klikáním reálně vydělat?

Ptá se mě takto obecně stále více lidí, tak tedy použiju zobecněný kalkul s jakým lze "do toho jít". Očekávejte, že zakoupení refové vám za půl měsíce vydělají sami na sebe a druhou polovinu budou klikat pro vás. Další měsíc to bude cca o 30% horší a další cca o 50% ze zbytku horší.

Takže pokud se rozhodnete k registraci na Bux.to, hodně štěstí a trpělivosti   :-)

Zpět