Funguje to?

11.03.2010 15:31

Tento způsob sice funguje, ale Vy si vyděláte cca dolar za týden, ale společnosti vyděláte 10 dolarů. Jestli Vám tohle ale nevadí, tak čtete dál.

 

Tento způsob výdělku je založen na reklamě. Asi každý, kdo má stránky s nějakým produktem či službou tak chce aby měl co největší návštěvnost a tím pádem co nejvíce zákazníků, kteří jsou ochotni za to zaplatit. Za tímto účelem vzinkly firmy, které si nechají platit od lidí, že jejich reklamu ukáží někomu jinému - Vám. Ale protože v dnešní době zadarmo ani kuře nehrabe, tak Vy si necháte zaplatit za to, že se na tu reklamu podíváte.

Cena za jedno prohlédnutí reklamy se pohybuje kolem 0,01 USD a když kliknete desetkrát denně máte 0,1 USD. Tento způsob výdělku je poněkud zdlouhavý ale ne pro každého. Když klikačku doporučíte kamarádovi a on se registruje pod Vás, tak z toho co on vydělá sobě se přičte i určité procento Vám. U většiny firem je to 100%. Teď si představte, že se pod vás registruje 100 kamarádů a každý klikne desetkrát denně. Vydělají Vám tím 10 USD za den, tj. 300 USD za měsíc, tj. cca 5400 Kč.

Tomuto člověku, co se registruje pod Vás, se říká referral. Vám se z jeho výdělku přičte 100% ale jemu nic neubude a on může mít pod sebou další referraly. Když si někdo myslí, že nebude ničí referral (díky tomu že při registraci v kolonce Referred by nic nezadá) protože nechce nikomu vydělávat tak má smůlu. Bude automaticky přiřazen.

Chcet-li získat referrealy a nemáte vlastní web, tak si je můžete i koupit. Je to ale risk protože nevíte jestli Vám budou klikat.

Před registrací u těchto firem musíte mít PayPal účet.

Zpět